Suomi

Uunilohi kermakastikkeella

Ainesosat

1 lohifile (n. 800 g)
½ tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
2,5 dl vähälaktoosista kermaa
2 rkl tilliä
1 sitruuna

  • vl
  • g

Valmistusohje

  • 1. Pyyhi lohifile talouspaperilla. Poista nahka ja ruodot.
  • 2. Sirottele pinnalle suolaa ja sitruunapippuria.
  • 3. Laita uunivuokaan ja lisää kerma.
  • 4. Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 35-40 minuuttia.
  • 5. Hienonna tilli ja ripottele se kypsän kalan päälle.
  • 6. Leikkaa sitruuna lohkoiksi. Asettele sitruuna kalan päälle ja laita tarjolle.
  • 7. Tarjoile perunan ja kasvisten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *