Intia

Tulinen katkarapucurry

Ainesosat

500 g katkarapuja
2 isoa sipulia
1 tl inkivääri-valkosipulia
1 tomaatti
1 rkl chilijauhetta
vajaa 1 tl suolaa
6-7 rkl öljyä
1 rkl garam masala -jauhetta
1 tl kurkumaa
1 rkl curryjauhetta
2 tl korianterijauhetta

    Valmistusohje

    • 1. Laita öljy pannuun.
    • 2. Lisää kuuman öljyn joukkoon pilkottu sipuli ja mausteet paitsi korinateri ja curry.
    • 3. Sekoita hyvin, ja lisää katkaravut ja hienonnettu tomaatti.
    • 4. Kypsennä kunnes tomaatti on hajonnut, lisää korianteri ja curry.
    • 5. Kypsennä vielä 10-15 minuuttia.
    • 6. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *