Italia

Tiramisu

Ainesosat

300 g savoiardi-keksejä

Kostutukseen:
2 dl vahvaa kahvia
1,5 rkl sokeria
2,5 rkl manteliesanssia

Täyte:
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 rkl manteliesanssia
500 g maustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle:
¼ dl kaakaojauhetta

    Valmistusohje

    • 1. Sekoita kuuman kahvin joukkoon sokeri ja manteliesanssi, ja anna jäähtyä.
    • 2. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
    • 3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
    • 4. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
    • 5. Sekoita juuston joukkoon manteliesanssi.
    • 6. Sekoita juustoseos keltuaisvaahdon joukkoon.
    • 7. Nostele varovasti valkuaisvaahto juustoseoksen joukkoon.
    • 8. Kasta keksit kahviseokseen. Levitä puolet kekseistä vuoan (25*20 cm) pohjalle.
    • 9. Levitä täytettä keksien päälle.
    • 10. Laita keksikerros ja päällimmäiseksi loput täytteestä.
    • 11. Laita yön yli jääkaappiin.
    • 12. Ennen tarjoilua sirottele pinnalle kaakaojauhetta.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *