Suomi

Täytetyt ohukaiset

Ainesosat

Ohukaistaikina:
1 l maitoa
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
öljyä
suolaa
voita tai kasvimargariinia paistamiseen

Täyte:
2 dl riisiä
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 paprika
200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
1 prk ranskankermaa
100 g juustoraastetta
suolaa
pippuria

    Valmistusohje

    • 1. Vatkaa munien rakenne rikki ja seikoita maito joukkoon. Lisää puolet jauhoista, suola ja öljy.
    • 2. Sekoita loput jauhoista taikinaan ja anna turvota puoli tuntia.
    • 3. Paista taikinasta ohukaisia paistinpannulla.
    • 4. Valmista täyte. Keitä riisi.
    • 5. Kuutioi sipuli ja paprika. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot ja anna niiden pehmetä. Lisää keitetty riisi.
    • 6. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää feta- tai salaattijuusto ja ranskankerma. Sekoita.
    • 7. Levitä seos letuille ja kääri rulliksi.
    • 8. Kuorruta letut uunissa. Lado rulla voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta 200 asteessa noin 20 min.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *