Bangladesh

Singara

Ainesosat

400 g perunaa
500 g tonnikalaa
7 dl jauhoja
1 dl öljyä
2 tl suolaa
4-5 dl vettä
2 kananmunaa
2 sipulia
1 tl kanelia
vihreä chili
pippuria

  • vl
  • l

Valmistusohje

  • 1. Sekoita öljy, suola, jauhot ja vesi taikinaksi n. 5 minuutin ajan.
  • 2. Keitä perunat ja kananmunat kypsäksi.
  • 3. Hienonna perunat ja kananmuna.
  • 4. Sekoita ne tonnikalan kanssa.
  • 5. Leikkaa taikina pieniksi paloiksi ja rullaa kiekon muotoiseksi. Leikkaa kahteen osaan.
  • 6. Tee toinen puolikas kupiksi ja täytä täytteellä.
  • 7. Kostuta reunat ja paina toinen puoli kanneksi. Painele reunat hyvin kiinni.
  • 8. Uppopaista kuumassa öljyssä.
  • 9. Laita paistetut singarat paperin päälle, jotta liika öljy imeytyy pois.
  • 10. Tarjoile kuumana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *