Espanja

Sangria

Ainesosat

2 pulloa alkoholitonta punaviiniä
1,5 l sitruunalimonadia
1 ¾ dl sokeria
1 sitruuna
1 appelsiini
2 nektariinia
1 banaani
10 mausteneilikkaa
1 kanelitanko

  • vl
  • l
  • g

Valmistusohje

  • 1. Kaada punaviini boolimaljaan.
  • 2. Lisää sokeri ja sekoita hyvin.
  • 3. Kuori sitruunankuori yhtenäiseksi spiraaliksi, työnnä mausteneilikat kuoreen kiinni ja laita viinin joukkoon.
  • 4. Lisää pilkotut hedelmät ja kanelitanko.
  • 5. Sekoita hyvin.
  • 6. Peitä malja kelmulla ja anna maustua muutaman tunnin ajan jääkaapissa.
  • 7. Ennen tarjoilua lisää maljaan sitruunalimonadi ja jääpaloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *