Senegal

Riisiä ja kalaa senegalilaisittain

Ainesosat

1 dl öljyä
2 keskikokoista sipulia
4 valkosipulin kynttä
4 pientä porkkanaa
300 g tomaattipyrettä
1 l vettä
1 munakoiso
1 keskikokoinen nauris
ripaus chiliä
suolaa
maustepippuria
2 kalaliemikuutiota
2 lohifilettä
0,5 kg riisiä

  • vl
  • l

Valmistusohje

  • 1. Laita öljy paistokasariin.
  • 2. Leikkaa lohifileet kahtia ja pyöritä vehnäjauhoissa.
  • 3. Paista öljyssä kypsäksi ja ota pois pannulta.
  • 4. Lisää kasariin tomaattipyre, kuutioitu sipuli ja valkosipuli. Paista n. 5 minuuttia.
  • 5. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  • 6. Lisää pilkotut vihannekset ja mausteet.
  • 7. Keitä 10 minuuttia ja lisää kalat.
  • 8. Keitä riisi erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *