Suomi

Pikkujoululeipäset

Ainesosat

saaristolaisnappeja
150 g graavilohta

Marinadi:
4 rkl balsamicoa
3 rkl ruokaöljyä
1 tl sokeria

Täyte:
400 g tuorejuustoa
4 rkl pestoa

Koristeluun:
1 punasipuli
1 sitruuna
nippu tilliä
rosépippuria

 

    Valmistusohje

    • 1. Sekoita marinadiainekset.
    • 2. Leikkaa punasipuli viipaleiksi. Laita viipaleet marinoitumaan.
    • 3. Levitä leikkuulaudalle kelmu. Asettele kelmun päälle lohiviipaleet, tuorejuusto ja pesto.
    • 4. Kääri rullalle kelmun avulla. Laita rulla tunnin ajaksi pakastimeen.
    • 5. Avaa kelmu ja leikkaa sopivia viipaleita. Asettele viipaleet voideltujen saaristolaisnappien päälle.
    • 6. Koristele marinoiduilla sipuliviipaleilla, tillillä, sitruunaviipaleilla ja rosépippurilla.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *