Suomi

Perinteinen läskisoosi

Ainesosat

300 g tuoretta siankylkeä siivuina
1-2 sipulia
nokare voita
4 rkl vehnäjauhoja
5,5 dl vettä
suolaa
valkopippuria

  • vl
  • l

Valmistusohje

  • 1. Leikkaa lihat suikaleiksi.
  • 2. Ruskista voissa pannulla tai padassa.
  • 3. Lisää silputtu sipuli ja jauhot. Sekoita kunnes on ruskeaa.
  • 4. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
  • 5. Anna hautua miedolla lämmöllä ainakin 1 tunti välillä sekoittaen.
  • 6. Lisää suola ja pippuri.
  • 7. Tarjoile perunoiden, etikkapunajuurien, suolakurkun ja puolukkasurvoksen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *