Italia

Pasta carbonara

Ainesosat

300 g tummaa spagettia
140 g pekonia
2 valkosipulinkynttä
2 dl kolmen sipulin ruokakermaa
2 kananmunaa
1,5 dl parmesaania raastettuna
½ tl mustapippuria
¼ tl suolaa

    Valmistusohje

    • 1. Keitä spagetti pakkausohjeen mukaan ja valuta.
    • 2. Suikaloi pekoni ja hienonna valkosipulinkynnet.
    • 3. Ruskista pekoni pannulla ja lisää valkosipuli. Paista kunnes ovat pehmenneet.
    • 4. Sekoita kulhossa kolmen sipulin ruokakerma, kananmunat, parmesaani ja mausteet.
    • 5. Yhdistä pasta ja pekoniseos.
    • 6. Sekoita ruokakerma-munaseos kuuman spagetin joukkoon.
    • 7. Tarjoile heti. Voit lisätä pinnalle parmesaaniraastetta ja rouhittua mustapippuria.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *