Venäjä

Pasha

Ainesosat

2,5 dl sokeria
2 keltuaista
200 g voita
500 g maitorahkaa
1 tl vanilliinisokeria
1 dl mantelirouhetta
1 dl rusinoita
1 sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
2 dl kuohukermaa

  • g

Valmistusohje

  • 1. Vatkaa puolet sokerista ja keltuaiset vaahdoksi.
  • 2. Vatkaa loput sokerista ja voi vaahdoksi.
  • 3. Sekoita vaahdot ja lisää rahka.
  • 4. Lisää vanilliinisokeri, mantelirouhe, rusinat, mehut ja vaahdotettu kerma.
  • 5. Kaada massa kostutetulla sideharsolla vuorattuun muottiin ja laita paino päälle. Sideharson ja muotin sijaan voit käyttää suodatin pusseja ja kahvisuodatinta tai esim. lävikköä.
  • 6. Laita valumaan yön yli ja kumoa tarjoiluvadille.
  • 7. Koristele hedelmillä ja säilykekirsikoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *