Suomi

Makaronilaatikko

Ainesosat

400 g makaronia
250 g jauhelihaa
150 g sieniä, esim. herkkusieniä
1 sipuli
2 tl suolaa
1 tl pippuria
3 kananmunaa
2 dl kolmenjuuston kermaa
5 dl maitoa

    Valmistusohje

    • 1. Keitä makaronit miedosti suolatussa vedessä.
    • 2. Hienonna sipuli ja pilko sienet.
    • 3. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee.
    • 4. Lisää pilkotut sienet pannulle.
    • 5. Mausta jauhelihaseos suolalla ja pippurilla.
    • 6. Sekoita kypsät makaronit ja jauhelihaseos keskenään ja laita rasvalla voideltuun uunivuokaan. Sekoita kananmunat, kerma ja maito keskenään. Lisää uunivuokaan.
    • 7. Paista 200-asteissa uunissa noin tunnin ajan. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa vihersalaatin kera.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *