Suomi

Lohitähtitortut

Ainesosat

1 pkt (500 g)  lehtitaikinalevyjä
1 kananmuna
seesaminsiemeniä

Täyte:
150 g
kylmäsavukirjolohiviipaleita
50 g paprikaa
1 pkt (180 g) Pirkka Italian yritit tuorejuustoa
1/2 dl tilliä hienonnettuna
(maitoa)

Resepti: Pirkka-koekeittiö / K-ruoka.fi

    Valmistusohje

    • 1. Sulata lehtitaikinalevyt.
    • 2. Leivo niistä tähtitorttuja ilman täytettä.
    • 3. Voitele ne munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
    • 4. Paista 225 asteessa uunin alaosassa 10–15 minuuttia. Anna torttujen hieman jäähtyä.
    • 5. Hienonna puolet kalaviipaleista ja puolita loput tai leikkaa ne kolmeen osaan.
    • 6. Kuutioi paprika.
    • 7. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnettu kirjolohi, paprika ja tilli. (Ohenna seosta tarvittaessa tilkalla maitoa.)
    • 8. Jaa seos lämpimien torttujen päälle kahden lusikan avulla.
    • 9. Koristele kirjolohiviipaleilla ja tillillä.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *