Suomi

Konjakkisinappi

Ainesosat

2 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2,5 dl kermaa
2 rkl maissijauhoa (Maizena)
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
2 – 3 rkl konjakkia

 

    Valmistusohje

    • 1. Sekoita kuivat aineet kattilassa ja lisää kerma.
    • 2. Lisää kananmuna ja sekoita.
    • 3. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
    • 4. Kypsennä muutaman minuutin ajan matalalla lämmöllä.
    • 5. Anna jäähtyä.
    • 6. Lisää valkoviinietikka ja konjakki.
    • 7. Purkita puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *