Suomi

Kalakeitto

Ainesosat

800 g kiinteää perunaa
1 sipuli
400 g kalakuutioita
5 dl maitoa
1 prk ruokakermaa
1 kalaliemikuutio
vettä
kokonaisia maustepippureita
suolaa
tilliä

    Valmistusohje

    • 1. Kuori perunat ja lohko ne.
    • 2. Pilko sipuli pieneksi kuutioksi.
    • 3. Laita perunat kattilaan ja lisää vettä niin paljon, että lohkot juuri peittyvät.
    • 4. Lisää sipuli, pippurit ja kalaliemikuutio.
    • 5. Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää kalapalat.
    • 6. Kypsennä ja lisää maito ja kerma. Voit myös keittää keiton ilman maitotuotteita, silloin lisäät vain veden määrää.
    • 7. Mausta lopussa keitto suolalla ja tillillä.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *