Brasilia

Kala Garciano

Ainesosat

1 kokonainen siika (n. 1 kg)
2 sipulia
5 keskikokoista perunaa
3 valkosipulinkynttä
1 paprika
1 sitruunan mehu
50 g voita
suolaa
valkopippuria
mustapippuria
lime-korianteri-mausteseosta

    Valmistusohje

    • 1. Kuori perunat ja sipuli.
    • 2. Paloittele kasvikset haarukkapaloiksi. Sipulin voi jättää puolikkaiksi renkaiksi.
    • 3. Laita kasvikset uunivuokaan.
    • 4. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla. Laita kasvisten päälle voinokareet.
    • 5. Paista kasviksia uunissa 180 asteessa 10 minuuttia.
    • 6. Huuhtele kala. Kuivaa ja mausta.
    • 7. Laita kala uuniin kasvisten päälle. Kilon painoinen siika kypsyy uunissa noin 20 minuutissa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *