Suomi

Hedelmäkakku

Ainesosat

200 g voita
200 g sokeria
4 kananmunaa
100 g erikoiskarkeita vehnäjauhoja
100 g perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
100 g sukaatteja tai hedelmämixiä
100 g cocktailkirsikoita
1 tl sitruunan mehua

    Valmistusohje

    • 1. Vaahdota voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
    • 2. Lisää kananmunat yksitellen voi-sokerivaahtoon.
    • 3. Sekoita vehnäjauhoihin perunajauho, leivinjauhe ja vanilliinisokeri.
    • 4. Ota osa jauhoseoksesta, ja lisää siihen pieneksi pilkotut hedelmät.
    • 5. Lisää vehnäjauhoseos taikinaan varovasti nostellen.
    • 6. Lisää hedelmät taikinaan varovasti nostelleen.
    • 7. Lisää sitruunan mehu.
    • 8. Laita taikina rasvattuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
    • 9. Paista uunissa 175 asteessa n. 35 - 45 minuuttia.
    • 10. Kumoa jäähtyneenä.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *