Jamaica

Banaanit Antillien tapaan

Ainesosat

4 banaania
8 rkl rouhittuja manteleita
3 rkl sokeria
1 tl vehnäjauhoja
1 kananmuna
2 rkl voita

Kastike:

100 g tummaa suklaata
1 rkl ruokosokeria
1,5 dl kermaa

    Valmistusohje

    • 1. Kuori banaanit ja halkaise ne pitkittäin kahtia.
    • 2. Sekoita mantelirouhe ja sokeri keskenään.
    • 3. Ripottele banaanien päälle vehnäjauhoja, kasta vatkattuun kananmunaan ja kierittele manteli-sokeriseoksessa.
    • 4. Kuumenna voi ja paista banaanit kullanruskeiksi.
    • 5. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa välillä sekoittaen. Lisää ruokosokeri ja kerma.
    • 6. Nosta banaanit tarjoiluvadille ja koristele halutessasi kermavaahdolla.
    • 7. Tarjoile kuuman suklaakastikkeen kanssa.