Argentiina

Argentiinalainen pihvi

Ainesosat

n. 300 g entrecôte-pihviä
voita
öljyä
ruokosokeria
suolaa
pippuria
50 g tuoretta ananasta
50 g tuoretta mangoa
50 g tuoretta päärynää
50-100 g kevätsipulia

  • vl
  • l
  • g

Valmistusohje

  • 1. Ota pihvi huoneen lämpöön n. 1 tunti ennen paistamista.
  • 2. Paloittele kuoritut hedelmät isoiksi paloiksi.
  • 3. Laita paistinpannu kuumenemaan, ja lisää voita ja öljyä.
  • 4. Paista pihviä molemmin puolin. Lisää paistopintaan suolaa ja pippuria. Kääri paistettu pihvi folioon, ja laita se uuniin kypsymään n. 120-130 asteeseen n. 10 minuutiksi.
  • 5. Sulata pannulla nokare voita, ja sekoita sulaneen voin joukkoon ruokosokeri.
  • 6. Lisää hedelmälohkot ja kevätsipulin palat. Anna kypsyä n. 5-10 minuuttia.
  • 7. Tarjoile pihvi hedelmien ja kevätsipulin kera.