Suomi

Appelsiinituorejuustokakku

Ainesosat

Pohja:
100 g
keksejä
25 g sulatettua voita

Täyte:
1,5 dl
kuohukermaa
1 tl vanilliinisokeria
180 g appelsiinituorejuustoa
180 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g persikkaa soseena
0,5 dl sokeria
0,5 dl appelsiinin mehua
4 liivatetta

    Valmistusohje

    • 1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
    • 2. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita ne keskenään.
    • 3. Painele keksimuruseos irtopohjavuokaan, jossa on leivinpaperi pohjalla.
    • 4. Vatkaa kerma vanilliinisokerin kanssa vaahdoksi.
    • 5. Lisää kermavaahtoon tuorejuustot, persikkasose ja sokeri. Sekoita.
    • 6. Kuumenna appelsiinin mehu ja sulata liivatteet joukkoon.
    • 7. Lisää liivateseos täytteen joukkoon hyvin sekoittaen.
    • 8. Laita täyte keksimuruseoksen päälle, tasoita ja peitä vuoka kelmulla.
    • 9. Laita jääkaappiin vähintään 12 tunniksi.
    • 10. Irrota appelsiinituorejuustokakku varovasti vuoasta ja laita tarjoilulautaselle.
    • 11. Koristele esim. persikoilla ja kirsikoilla.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *