Suomi

Appelsiini-suklaakääretorttu

Ainesosat

Pohja:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
0,75 dl perunajauhoja
0,75 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
180 g appelsiinituorejuustoa (laktoositon)
125 g mangososetta
(1 rkl appelsiinilikööriä)

  • l

Valmistusohje

  • 1. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
  • 2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahdon joukkoon. Kääntele varovasti.
  • 3. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 225-asteissa uunissa noin 7 minuuttia.
  • 4. Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
  • 5. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.
  • 6. Kääri rullalle ja anna tekeytyä hetken aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *