Tietoa Edupolin keittokirjasta

Tämä keittokirja sisältää useita eri kulttuurien ruokareseptejä. Kirjan ruokareseptit ja tarinat ovat syntyneet Edupolin opiskelijoiden ja opettajien yhteistyöllä. Kirjaa työstettäessä suomenkielen opiskelijat ovat saaneet oppitunneilla esitellä kotimaansa ruokakulttuuria ja samalla harjoitelleet suomenkieltä. Edupolin kokkikoulutuksen opiskelijat ovat testanneet reseptit ja reseptejä testatessaan kokkiopiskelijat ovat tutustuneet eri ruokakulttuureihin ja oppineet viimeistelemään reseptejä. Samalla reseptien testaaminen on toiminut osana kokkiopiskelijoiden opintoja.

Keittokirjan työstäminen on ollut käytännönläheinen toiminnallinen oppimismalli. Sen eri työvaiheissa opiskelijat ovat säilyttäneet jotain tuttua ja hyväksi koettua, kehittäneet uutta osaamista, sekä oppineet toimimaan projektiluonteisesti yhteistyössä moninaisessa toimintaympäristössä. Keittokirjan työstämisen yhteydessä onkin samalla harjoiteltu niitä taitoja, jota tarvitaan tämän päivän työelämässä, eli olemassa olevien tehtävien hallintaa, uudistamista ja kehittämistä, yhteistyötä moninaisessa työympäristössä sekä projektiosaamista. Keittokirjaan on liitetty tarinoita, joissa esitellään erilaisia ihmisten ja yritysten kehittymistarinoita. Samalla kun valmistat kirjan reseptien avulla herkullista ruokaa, voit myös pohtia tarvitsisiko sinun elämäsi uutta osaamista – maustetta, jolla elämäsi maistuisi paremmalta.

Ruokailulla on usein yhteinen tapahtuma perheen ja työyhteisön arjessa, jossa syömisen yhteydessä keskustellaan arjen asioista. Edupolissa me uskomme, että ihminen tarvitsee hyvinvointiinsa osaamista ja hyvää ruokaa. Toiminta ajatuksemme mukaisesti Edupoli kehittää aikuisten ammatillista osaamista ja nyt myös keittokirjan avulla haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia monikulttuurisesta ruuasta. Lämmin kiitos kaikille kirjan tekemiseen osallistuneille, yhteistyö on ollut maukasta!

Bon appétit!

Ehdota reseptiä


Ota yhteyttä Edupoliin

Puhelinvaihde 020 51 311
info@edupoli.fi

Kaikki yhteystiedot